scream

" Bad guys lies to get you in bed, good guys lies to get your heart"


Den här dagen har börjat med en tankespidd morgon, jag vet inte riktigt vad jag tänkt på, det har varit som om ens hela liv bara har gått förbi i huvudet, små snuttar som man inte ens hinner tänka på vad de betyder för något. Det kanske har hänt i ens liv, eller så kommer det hända, det är rätt läskigt. Det är nog första gången jag har tänkt på att livet är inget spel, vissa säger spelar du inte livet rätt kommer du aldrig att vinna, men även om det är ett spel är det ingen som kommer att vinna. Det finns ingen första, andra eller tredje plats. Tänk om det ändå kunde vara någon som kunde svara på livet mening? tänk om det kunde vara någon...
Kärlek är egentligen skit, det är egentligen bara bullshit, man sätter fast sig så hårt i det att man blir bara lättare sårad och ledsen och tycker livet är skit, varför ska då kärlek finnas? varför kunde inte alla bara vänner istället....no bullshit.
När man tittar på filmer om kärlek eller ja vad som helst, så ibland tänker man att ja det måste ju hänt någon, annars hade man väl inte kommit på idén att skriva ett manus om en sådan film. Det finns lyckliga slut, men även om det finns lyckliga slut fortsätter livet efter det och kan gå åt helvete på två minuter, hur långt är då det lyckliga slutet?

tankar borde inte få finnas,


Chris Cornell - Scream  (why do you keep screaming at the top of your head)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0