Sommaren 07?

Nu dem senaste dagarna har jag bara varit frustrerad, jag har bara suttit i genarp och inte gjort nåonting, jag har  sån ångest att jag avbokade resan till Bulgarien, det känns verkligen piss, jag skulle fan åkt iallafall, nu kan jag ändå inte åka, för att alla sista minuten resor är ganska dyra, bara för att det är sånt jävla piss väder, och regnar varenda jävla dag =/ Igår blev jag verkligen irriterad, varje kväll ska vi bara kolla på film o kolla på film, hade jag bott här hade jag fått frispel efter ett tag, här finns ingenting att göra förutom att spela kort, kröka & film.. och hur skoj är det ! Vf åkte jag inte utomlands?!
Jag kommer ha sån sjuk ångest när jag kommer tillbaka till skolan, jag skulle verkligen behöva att åka utomlands och ha det så jävla bra, och bara slappa o slippa jävla sverige, jag hatar sverige. Snart går jag in i en vägg, enligt madde! Så madde tog ut mig på en runda igår, vi sprang o sprang o sprang och gjorde sit-ups & armhävningar och magövningar! Men jag känner mig fortfarande rastlös, det funkar liksom inte detta för mig, det funkar inte att sitta o kolla på film varenda jävla dag =/  Men här är dom iallafall vana vid det , men jag pallar inte sånt, det funkar inte för mig =) Men nu börjar det iallafall hända saker, men jag blir så sugen på öl varje gång jag inte har nått att göra, och så är det varje dag, och jag kommer bli helt galen av att bara sitta inne..

Men ikväll ska vi iallafall ut & dricka biiiira och käka <3


e älskar patrick kuk!

besvikelse .

image15  Det är så sjukt, jag trodde verkligen inte det om honom, visst folk ljuger, men jag trodde killen var den som talade sanning, och frågade man någonting så sa han vad han tyckte, även ifall det blev heltfel svar, och jag ville inte höra det. Men nu vet jag inte vad jag ska säga, och jag tror inte han vet vad han ska säga, jag tror inte han är redo att höra det, jag tror inte han visste att jag är en liten datanörd och kan hitta precis vad jag vill på en dator! Jag är inte den typen som snokar heller, men nu var det inte mitt fel att jag hittade den "gömda mappen" det var inte mitt fel, utan jag bara hitta den, när jag skulle lägga in bilder här, då måste någon ha varit inne i den gömda mappen innan... Denna sommaren har också varit sugig, ska jag vara helt ärlig så vill jag tillbaka till skolan och träffa alla underbara människor där, men det blir ju också så sjukt  tradigt efter ett tag! Men jag vill ändå tillbaka, men vissa kommer jag inte få träffa på en hel termin, och det känns också lite sugigt, men det lär väl fixa sig, jag träffar dom iallafall på studenten när alla är happy =)
Jag vill verkligen komma bort från detta landet, vill inte patrick eller någon annan följa med så kommer jag fan åka själv, för jag klarar verkligen inte malmö stad, eller genarp längre.. jag vill bara bort! Jag känner mig så jävla distracted av allting som händer här, precis som "a" sa att man ska göra det man själv tycker är skoj, inte vad andra vill eller tycker att man ska göra, det känns så jävla skyll =/  liiite tankar bara.. :)

RSS 2.0