Morfar, rest in peace!

Mjo, i måndags orkade han inte mer, tyvärr! Han blev ju rätt gammal, 93 år, usch så länge vill nog inte ens jag leva! Men nu sover han gott iallafall <3 saknar dig!


idag är det studiedag, och ikväll är det paddys fest :) ska bli sjukt kul =) Petra ska komm atill mig så ska vi baka en sak till Pajen ;) haha kan ju gissa vad?! Bara det att Petra inte har ringt mig ännu :/ wiierdo! Idag har jag städat som en galning och just nu tvättar jag, jag känner mig oerhört duktig :)


toodelo. <3

Negativitet

Var tillbaka i skolan idag, det kändes kul att träffa vännerna, men fyfan va tradet, helt sjukt. Samhällen var fan ta mig värst, sandra blev utslängd & henke blev lack så dem stod o skrek lite på varandra, det var nog höjdpunkten på den här dagen iallafall. När jag kom hem tills kanske för en timme sedan har jag bara pluggat, pluggat, pluggat & så har jag pluggat. Ätit en tugga av min mat & rökt en cigg sedan jag kom hem?!  Hoppas bara att det inte blir dåligt väder igen för dåå blir man så jävla deprimerad, och det är man ju iof redan, så värre får det inte bli för nu kan jag inte skolka mer. :/

2 fucking månader kvar, kom igen!


<3 tur att kärleken håller mig uppe. <3

RSS 2.0