songs with memories

Det är helt sjukt va man bara kan lyssna på en låt och få upp ett minne. Rod Stewart - Have I told You Lately That I Love You (skriker mamma om hela låten)
Gary Moore - Over The Hills And Far Away (skriker bara pappa leffe) Även om det inte alltid är bra minnen så är dem iallafall fina, för man har ungefär 1 låt till varje människa man känner. Så for jag hör en låt så tänker jag t.e.x på den personen för att vi har minnen tillsammans till den, eller så tycker han/hon om den låten.

Rod Stewart - Have you ever seen the rain  - I wanna know, have you ever seen the rain?

Det var det de !

Helg

Dåå var det helg efter lovet då ja, haha det var inte många dagar man var i skolan första veckan :) haha =)
Men ja, man får ju fan börja skärpa sig nu för nu är det inte långt kvar! Idag är jag iof hemma, för jag har skitont i halsen, drygt men ja :) Jobbade på choklad igår kväll och det var faktiskt riktigt kul =) Vi hade iallafall skoj där :)
Idag är det fredag, inget partajande fö rmig ikväll iaf. :) men imorgon kanske? :P

<3

Min pappa svarade på mitt mail och blev varken ledsen eller arg, och han ska hjälpa mig med lite grejer, så nu känns allt bra igen & vi ska dessutom träffas lite oftare =) Det känns jättebra!
Nu har vi varit i köket mån,tis, ons och ikväll ska vi vara där 15.00-22.00 ca och sen imorgon är det nog storkök som vanligt som gäller, sen är det fucking lov! sjukt najs. :)
Igår var jag bara hemma & daniel hälsade på :) hade sjukt trevligt <3 kvällen slutade iallafall mycket BRA!

Idag har jag tvättat som en galning, typ 20 par trosor o.s.v, så jävla tradet det är att tvätta :) men ja, det var ju bra att gjorde det idag, annars hade jag fått gå utan, inte särkillt najs. :)
Nu ska jag vila och sen blir det schooola. <3


kärlek till dig <3 image23

Negativitet

Idag har varit en sjukt konstig dag, imorse åkte jag bussen o tänkte att det var konstigt att man aldrig såg honom vid centralen, då ser jag honom! När jag gick från skolan idag tänkte jag att det var längesen man såg honom på värnhem, då såg jag honom också, ganska läskigt!
Idag har vi varit i köket och ska vara det hela veckan sjukt drygt, men ganska chill, har gjort samma sak i typ 6 timmar idag eller va det blir. :) sjukt chill =) och Olle lilla har varit jätte trevlig idag, han kan faktiskt vara väldigt snäll & trevlig!
Men även om dagen har varit ganska najs är jag ändå så sjukt orolig över saker, och det får mig att må sjukt dåligt! Tiden går så sjukt fort snart har halva Mars också gått och då är det fan ta mig April, sen är det Maj och då fyller jag år, en månad ca efter min födelsedag tar jag för helvete studenten och slutar skolan, och då har jag gått i skolan i 12 fucking jävla år, och ska inte gå det någonsin igen, om jag inte får hjränskakning och söker in till Universitetet som verkligen inte är ett alternativ just nu. Det enda pappa gör är att tjata om vad jag ska göra när jag gått ut skolan, fan vet jag, ´jag har ingen aning om vad jag vill bli eller någonting, jag vill inte jobba som kock, men jag hade kunnat göra det i kanske max 2 år för att tjäna lite pengar, men sen blir jag nog sjukt trött på det. Speciellt nu när man vet hur det är på vissa arbetsplatser vill jag bara kräka över det. Det känns som om jag börjar komma i den där lilla svackan igen då jag inte orkar bry mig, men verkligen måste! Jag orkar verkligen inte med det igen..

Men snart är det fan ta mig lov, och tiden går fort om man kämpar så det är iallafall det jag ska göra. :) Nu ska jag boka teorin för fucking fjärde gången. <3

Ojoj!

HHa, gårdagen var aningen komisk, haha det började med att jag & Sandra började med en cat fight på naturkunskapen, skretk fitta & hora till varandra på lektionen.. haha, jag var inte alls på humör igår, för alla var så jävla gnälliga, jag störde mig på alla igår, dem som jag umgicks med under dagen iallafall. På kvällen sen skulle vi ha en trevlig utekväll, vi var här först, och det skulle egentligen bara bli en/två öl på Lilla Torg, det slutade med att alla blev onyktra & kvällen slutade med ett jätte bråk mellan två personer, jag bölar och väcker daniel mitt i natten.

kul kväll va?!

FUUUUUCKIIIINGGGGG SAAAAAKNNAAAAA !!!!!!!

image22


Sol

Idag är det sol ute, och har varit det den större delen av dagen, iallafall som har gått än så länge, sjukt najs! Men varmt är det inte ute iallafall. Det har varit en sjukt jäs dag i skolan idag, började iof med naturkunskap som är de drygaste lektionerna på hela jävla veckan, och det var dubbel lektioner, hata! Vi skulle göra något jävla stapeldiagram? alltså ibland kan han bara försvinna från ämnet man pratade om från början, så sjukt knas gubbe.. =o
Denna veckan är sjukt najs överhuvudtaget ingen samhäll, alltså börjar man 10.50 imorgon, och på torsdag 13.15 och slutar 13.55, lönt. Sen efter det ska jag och pajen till IKEA och kolla lite, fast det enda jag ska göra är att äta korv!

Jag älskar IKEA!
Nu är det plugg som gäller, tjolahopp!

Stud

Idag ska jag börja skriva mitt projekt arbete som då handlar om bantningsmetoder, skoj va?!
Det ska vara klart ganska snart, och haha, den enda som börjat är nog lilla stud calle, jag, sandra & daniel har inte kommit så långt än =) haha, men det kommer.
Sen efter jag börjat skriva lite på det ska jag försöka gå igenom den jävla teorin som börjar gå mig smått på nerverna... sen efter det ska jag göra upp en fucking plan på arbetet jag ska göra i projekt & företagande. Jag kommer vara en busy women den här veckan, ska vi se hur det kommer att gå, om jag ens gjort något av detta i slutet av veckan, men det ska fan ta mig gå!
Det var iallafall en riktigt soft helg =) hade riktigt jävla skoj på heartbreak i fredes, men det var också jobbigt, för vissa blev lite sura och vissa försvann... Det är egentligen jävligt synd att man måste springa runt och oroa sig för vissa personer så mycket så man inte kan ha riktigt kul själv, men ja, det hände ju inget tragiskt så det kanske man ska vara glad för istället.

Idag har jag dessutom städat hela jävla lägenheten och jag känner mig så sjukt lökig, men lägenheten är nästan skinande ren, och jag känner mig så jävla grym, jag börjar fan bli kung på att städa.. kanske ska bli städare, not :)

Fick dessutom frånvaro lappar idag och dem ¨såg riktigt bra ut, bara 6,4 ej anmälda timmar, vissa stämde inte men orka bry sig, men måste fan skärpa mig nu. :)
Men imorgon är det nya tag, och dagen börjar med naturkunskap, och det är ju verkligen det roligaste som finns, svar nej! Så redan imorgon kommer man tappa gnistan för att plugga.. BLÄÄÄ !//Paramore - Mistery Business

RSS 2.0