Ashole!

Aja, det var det det och nu är det över och det känns faktiskt bra, man får kolla tillbaka på dem undebara tiderna vi hade tillsammans och resan till London, men jag orkar inte må dåligt längre,så nu mår jag bra igen och är mig själv, det var jag inte riktigt innan känner jag!

<3 Valborg idag, festfestfest!!

London 15/4-19/4

Igårkväll kom vi hem från London, efter många om & men bestämde vi oss för att jag skulle följa med iallafall, och det blev ju rätt bra ändå! Har haft riktigt jävla roligt och ätit gott, druckit gott och haft det allmänt skoj!
Men visserligen precis som alltid så har det varit rikitigt jävla jobbigt också, det har inte varit en dans på rosor, visserligen så bråkade .... inte, men det fanns annat i luften som var minst lika otrevligt!
Nu när man kommit hem så vill man bara bort igen, det hade varit underbart att få komma bort från det här sketna stället igen, nu ska jag fan jobba satan så jag kan försöka komma så långt bort som möjligt!

over and out!


Ge inte upp, ge tillbaka!

Ibland blir jag bara så jävla trött på mig själv, jag hra alltid sagt att jag inte ska ta någonskit från någon, och nu den senaste tiden har vissa gjort mig så jävla besviken, men jag har bara suttit där o tänkt en jävla massa men inte gett tillbaka, nu menar jag inte en rak höger (men i vissa fall skulle jag visserligen vilja göra det) men ändå!
Jag bara sitter där som en död katt o tar alltihopa, va fan är det me mig? ...... gör mig besviken hela tiden och jag tar det ändå fast ..... säger att .... ska bättra sig, men jag tar det fan ändå, vadå förstår ....... inte!
Ibland är det som om ..... tror att .... är så jävla perfekt inte gör så mot folk, men damn right vad ..... har fel!
Jag tror att .... sitter och ljuger mig rakt upp i ansiktet, och har jag fel så ska jag bevisa och erkänna att jag har det, men jag tror fan inte det! Jag är så jävla trött på det här landet, människorna , malmö stad, allt! Det är så jävla deprimerande att bo här så det är sannslöst!
Funkar inte det här ska jag inte lita på någon, inte vara med någon, inte prata med någon om sådana saker som jag är osäker på om jag vill dela med mig! Usch, jag är så jävla trött, jag vill bara bort!!!

Måste få ett slut på dert här, för såhär deprimerande får det inte vara!

Besvikelse

Jag blir så besviken på mig själv om att jag int säger vissa saker som jag väldigt gärna vill säga! Men jag drar mig alltid tillbaka o kanske tänker på situationen, varför säger jag aldrig till? Det kommer alltid fram att jag har en åsikt när någon annan säger det, varför säger jag inte det först ?
blabla, trodde jaghade mer o skriva men det hade jag inte!


<3 C.

RSS 2.0