bulletproof

vin och facebook? perfect combination!

Det har blivit lite mer vin snuttar nu för tiden, men jag tror att vin
gör en gott, och nej jag är ingen alkis..
Denna veckan är jag ledig från jobb nästan en hel vecka, och det känns hel skönt, tihi!
Slippa danskar, slippa danmark, känns riktigt härligt :) so im happy!
Sitter och pratar med min gamla brevvän från greece, Nick, han är cute, fast mycket bättre på engelska än mig! that sucks.
snart ugly betty, ciao. :)

Hemma bra, men borta bäst

Usch, jag är så sinnesjukt trött på malmö nu så jag hade kunnat ta mitt eget liv, hatar det, samma människor, samma sak varje jävla vecka (no ofense till mina vänner), samma uteställen, blir fan ta mig galen! Men ibland kommer man ju från malmö, visserligen inte så långt, bara till Köpenhamn men det är sjukt jävla skönt det också (: Men hade velat åka ännu längre bort! Idag har jag bestämt mig för att jag tänker åka skidor i vinter, bryr mig inte om någon vill följa med eller inte, jag ska åka mina jävla skidor så det skriker om det, har inte saknat något så mycket som skidåkning!

Nu hade jag inte mer o skriva :S


Hide and seek

Oj, det var tag sedan man skrev i den här lilla bloggen! Sommaren har varit och nu kommer den deppigaste tiden på hela året, hösten, jag hatar det, ibland kan jag nästan känna mig självmordsbenägen av att bara kolla ut ur mitt fönster =/
Fortarande stuck på Mc D, men det gör inte så mycket, är faktiskt roligt och folket man jobbar med är roliga dem också, och man får bra lön så varför inte stanna, kanske aldrig får såhär skoj på ett jobb igen!

...Det gick som det gick mellan ..... o mig, men det var inte så chockerande, ibland är de bra att vara alldeles för lika, men i detta fall gick det inte så bra! Men jag är lycklig för det ;)

Kom precis hem från jobb o klockan är 03.42, usch jag har vänt på dygnet helt knas, detta kommer inte sluta bra!
Nu blir det Gossip Girl och cola zero!!Imogen Heap - Hide and seek

RSS 2.0