Arg!

Varför ska alla dumma räkningar komma denna månaden? :/
Det suger riktigt mycket :S o nu är jag pissearg,

stairway to heaven!

jag hatar denna tiden av året!


Jo visst , julstämingen är jättemysig, om du har en hel jävla fin familj att fira med, annars suger det fucking kuk.
Det kan vara kul för vissa, men för mig suger det. Fira jul med pappa, farmor o pappas storebror, jo visst skitkul, och då är jag inte sarkastisk. Utan det ska bli kul, snacka massa minnen som inte alltid kan vara så kul dock.. :/
jag saknar henne så fucking mkt.

Christmas time!

Ska det vara så jävla svårt!


Jaha, då var det inte många dagar kvar till Julafton och ja det ska bli väldigt skönt att få slippa jobba några dagar och bara ta det lugnt :) För jag är rätt trött på det nu faktiskt, jag hoppas att jag kommer att tycka det är kul att plugga annars vet jag inte vad jag gör, för jag orkar egentligen inte alls den här branschen längre, kanske borde satsa på Hotell istället för Restaurang för detta dödar mig. Vart man än kommer så är det ngt som känns fel, dock trivs jag bra på mitt jobb nu men jag vet inte om det är de jag vill göra, och det känns som d är dags att tänka på det nu om man vill plugga, för jag orkar inte sitta i 10 år och plugga till något jag inte tycker är särkskillt skoj!
Efter jul är det iallafall Nyår, högtiden lilla Emmelie inte alls tycker om , men detta nyår kan bli kul, först nyårs firande med familjen Nilsson och sen bär det fan i mej av till Egypten! Det känns helt sjukt att jag ska till Egypten!
Hoppas verkligen det blir en skön semester!
Just nu vill jag bara vara hemma och mysa med älskling och inte gå och jobba!
<3 Linus.

RSS 2.0