1 fucking vecka kvar!

image24


1 fucking vecka exakt idag! Det är så sjukt. :) Detta har man väntat på i 12 jävla år, att få sluta skolan!
Jag kan inte säga att jag inte haft kul de här 3 åren, för det har nog varit det bästa skol åren. :) Om man iof bortser från praktiken, haha :) Det var nog deyt tråkigaste jag varit med om, och jag ville typ bara dö dem månaderna!
Imorgon ska vi vara på handikapp badet och grilla och ha skitkul. :) hoppas det blir fint väder så blir allt perfa, sen krök på kvällen :)


5 Juni, paaaaaaaaaaaaartyyyy  <3

19 år

Igår fyllde jag år, och ja man var ju inte lika happy och hoppade upp och ner som man gjorde när man var yngre. Men det är klart att det är alltid kul att fylla år. Kvällen innan var lagom kul, jag var lite rädd över en sak, men det fixade sig! Jag var ute och käkade med tjejerna på Mando, skitgott (tack så hemskt mycket) och jag belv jättemätt och lite fuller också när kvällen fortsatte på Lilla Torg :) Men ja det var jättemysigt iallafall. Ikväll var jag ute med pappa & styvmorsan ocg käkade middag på West Grill i Västra Hamnen, det var skitmysigt :) Träffade halva pappas umgänges krets där också, haha så det blev lite mer folk än planerat :) Men det var sköj :) Nästa år är det 20 som gäller, wiiee.


Nu är det iallafall inte långt kvar, och det känns faktiskt både kul & läskigt. Jag vill helst inte tänka på det. Det är klart att jag vill tänka på studenten såklart, det ska bli skitkul när man får träffa tjocka släkten o alla vännerna, men sen efter det, va fan händer då?! Ingen skolbänk, inga långa raster, inga lov?! Inga läxor, inga prov?!

Men ja, det blir nog bra! SKA BARA HITTA EN JÄVLA KLÄNNING OCKSÅ . ?

RSS 2.0