my anger reigns

'Til everything burns
While everyone screams
Burning their lies
Burning my dreams
All of this hate and all of this pain
Burning all down as my anger reigns
'Til verything burns
Usch, nu är jag faktiskt lite små trött, började 8 imorse, och jag sov väl inte riktigt som jag skulle kanske, men jag var faktiskt sjukt pigg imorse, och jag hade öppning med rätt roligt folk :) Men fick sluta 12 iallafall haha, så det var skönt, för att vara där till 16.30 med personen jag verkligen inte tycker om så jätte mycket just  nu kändes inte alls lockande! Det var tur att jag jobbade med dem jag jobbade med, för annars hade det blivit en mycket aggresiv dag, och jag kunde knappt kolla på människan fast jag bara jobbade med honom i 10 min, så det var lite små jobbigt! Ledig ikväll iallafall, men imorgon är det jobb, ingen close slutar 06, så det är ganska chill !

NU har jag faktiskt kommit underfull med att jag ska skita i detta jävla letandet efter en söt liten pojke, för det finns ingen som är potensiell och dem man tror är fina små pojkar visar sig vara sjukt jävla tröga i huvudet eller så har dem beslutsångest, haha helt sjukt faktiskt (: vilken jävla värld vi lever i !

 


Welcome to my truth, I still love <3


Idioter!

fucking idioter!

Alltså gud va jag är trött på människor, jag är så sjukt trött på Malmö och människorna jag umgås med, förlåt men ni är så jävla tråkiga!


In my head, I see you all over me!

det finns gott om idioter på mc d!

usch det ska verkligen bli superskönt att få lämna det stället, jag hatar det så mycket och det är väl inte toppen att åka 40 min varje dag till ett ställe som man hatar mest på hela jorden?! Tyvärr gick det så långt att jag var tvungen att använda handflatan för att få stopp på skiten, för säga upp mig vill jag inte göra, för det känns dumt nu när dem har kris. Och det där jvl trainee teamet vill jag inte vara en del av så lika lönt! Dags att börja söka nya jobb, får se om jag har lyckan att hitta något annat utom att flippa burgare & lukta fettiga pommes varje dag!
This is sooo stupid! <3


in my head

du är dum i huvudet & jag skiter fullständigt i dig!

Detta är så deprimerande, jag är så sjukt trött på all snö, fast ändå inte, jag vill åka jävla skidor, ska det vara så jävla svårt att kunna bestämma sig, jag vill fan åka skidor?! det är väl inte så svårt!?
Vill inte sitta här i världens tråkigaste stad, med världens tråkigaste människor som inte kan eller vill göra någonting, utan bara sitta på deras feta jävla rövar o göra nada.

Dessutom har man varit sjuk i snart 2 veckor, och det börjar ta kål på mig, hatar att vara sjuk, jag är aldrig sjuk, och sen när jag väl blir det så åker man på det värsta bara för att man inte kan slita sig! Dessutom är jag sjukt glad att jag inte åkte till vegas för det hade bara gjort massa saker värre, är sjukt trött på folk som tror att dem är så perfekta och deras liv kommer att bli så perfekt, haha lycka till, ses om 20 år så ska vi se hur allt gått då!

Jag vill bara komma bort härifrån, minst en vecka..

 

ses!


RSS 2.0