"någon har ändrat status på facebook"

"någon har ändrat status på facebook"


Den dagen blev jag glad, men samtidigt sjukt fundersam, det var inte så lätt som jag trodde det skulle vara, jag blev skitglad men samtidigt riktigt chockad hur mycket jag tyckte om dig, den glädjen som dök upp trodde jag inte ens fanns. Kärlek trodde jag definitivt inte fanns, inte sån här iallafall. Jag har nog aldrig varit så rädd av att bli sårad, och jag har blivit det men jag förlät ... det var rätt lätt, för jag trodde verkligen på ... ursäkter, han sa förlåt så som ingen har bett om ursäkt förut.
Det var nog inte förän efter 1 månad jag förstod att jag var älskad, för jag trodde inte det fanns , inte på det sättet, men nu vet jag, iaf än sålänge. Jag vet inte om det var menat för mig att förstå att jag kunde bli älskad på ett sätt som jag inte trodde skulle komma, jag hade ett stort svart hål i mitt hjärta som jag inte trodde kunde fyllas igen, samtidigt har det inte fyllts ordentligt, men det är en bra bit på vägen.
Mitt hjärta kommer aldrig att fyllas så mycket som jag velat det, för den saknaden som finns där kommer jag aldrig kunna återfå, men en bit har jag fått och det är jag innerligt glad över.


Dont let me down <3

history!

Det senaste jag har skrivit i min blogg är ju jätte längesen, så nu får man ju faktiskt uppdatera lite!
Just nu är det jobb på Tusen & 2 som gäller, VESPA gick åt skogen, och dit vill man ju faktiskt inte igen..
det var ju inte jätte roligt!
Men på tusen och 2 känns det bra än så länge, och jag är nöjd, och jag tror dem är nöjda med mig också!

Jag hoppas iallafall att allt kommer att gå bra :D

Förlovad är man också, det känns också bra, och om två månader bär det av till Egypten, sen får vi se hur det går efter det, men det ska bli så sjukt skönt att få åka iväg till ett varmt paradis!


<3 det var det! Dessutom också så ber jag att "Lasermannen2" ger upp, för jag vill gärna kunna gå ut !

15:41

Jaha slö som vanligt och man gör inte ett skit, man bara sitter här och degar, han har inget jobb, det har iof sig jag så jag är ju glad dock, men han han bara sitter o gör nada! Och snart kommer jag få spel...
För nu börjar det bli tröttsamt att se ngn som inte bryr sig ett skit om sin framtid, och knappt kan prata om det utan att skämta bort det  =/  bye.


RSS 2.0