<3

Jag tycker om dig L.
Tjoo! Jadå, Fredag idag, och vem är ledig, jo jag! Solen skiner, jag ska till stan och shoppa fest ikväll med vännerna, kan det bli bättre? Jo lite, om min bebis hade varit hemma hade det varit mycket bättre!


Förstör inte min lycka nu! <3

trust is bull.

Låt det vara, du kommer inte lyckas ändå!


Ja, jag fick ju som jag ville, jag fick det, men det känns inte lika kul längre, inte alls. Chasing är kul, när du väl fått det är det inte alls lika roligt längre, tyvärr! Men ja, det är ju synd att du beter dig som du gör, annars hade jag varit mycket mer intresserad av vad du håller på med, men det gör jag ju dock inte, sorry!tyvärr gumman, men du lyckades inte!

wää!

Hard.


Du gör mig riktigt förvirrad, du är med mig du gör allt det där jag tycker om, men när du inte är här, saknar jag dig knappt, men när jag väl börjar tänka på dig går det åt helvete! Sluta vara så jävla komplicerad, jag blir så trött, det är inte så jävla svårt, JA eller NEJ?! hur svårt kan det vara på den frågan?!
Du får mitt huvud att spinna fälgarna på en Hummer, helt sjukt!?

jag vill bort från gangster staden Malmö, det räcker nu!


winehouse

Det är komplicerat med .....

haha gud vilken uppståndelse det blev på facebook så fort man ändrar en liten status, helt sjukt vad människor har koll, lite skrämmande om jag ska vara ärlig. Nu har jag varit ledig i två dagar så sjukt jävla skönt faktiskt,sen imorgon till söndag, sen har jag inte mycket mer koll på hur jag jobbar faktiskt :(
Lön på fredag, och är den inte korrekt vet jag vet som kommer få sitt huvud spetsat för jag orkar inte med mer fiffel nu!
Fortfarande sjukt trött på alla dryga & tråkiga människor, usch o fy!


beijos.


RSS 2.0