Negativ?

Det var ju fasiken va jag har varit negativ den sista tiden, inte skrivit något alls positivt i denna jävla blogg! Men när man behöver skriva av sig så är det ju oftast negativt, eller?
Igår var det ganska komiskt, hahah vår lilla general till rektor kom in i vårt klassrum och började prata om sin jävla fotboll...

" nu är det nära studenten, och som i en match är det sista perioden, och som domare i en match är jag domaren i den här matchen, och ja kan ge både gult & rött kort, även om det är i sista studen... Det finns ingen i den här klassen som har ett gult kort..."

Generalen 2 min senare...

"Robin, kan ja få prata med dig?"     

" NU robin?"

Robin fick sitt gula kort....


Men det är ju faktiskt studenten snart, och det känns så sjukt jävla kul =) Jag längtar som fan, det enda ja kommer sakna är livet i skolan alla de dagar det var bra.. och inte deppigt & tradet. Vissa lärare kommer ja sakna & alla underbara kompisar man har haft och har under dessa 3 åren, kommer sakna det såklart...


Blev inte mycket positivt här heller. =/


No air

Det är förfärligt vad känslor kan ändras snabbt, känslor & tankar! Du tänker på en sak, men vill allra helst en annan... vad ska man lyssna på?  hjärnan eller hjärtat? Man har misslyckats med båda flera gånger, och vill inte göra samma misstag en gång till, men samtidigt kan man inte hjälpa det... vad gör man?


Chris Brown feat Jordin Sparks - No air

Känner mig totalt kvävdVardag då ja

image19


Ja då var man hemma igen och tillbaka till vardagen, fyfan va bull =) Har haft så jävla tradet dem här dagarna ja varit hemma, men ja vad ska man göra? Mina halsmandlar ser ut som tennisbollar & ja hostar som en kåt jävla get! Men det är tur att man iallafall försöker vara positiv, och tänker på nästa lov som börjar närma sig. Ska iof inte åka skidor då, och det känns ganska tradet =( Men massa fest blir det, och ja hoppas få träffa Åre folket snart igen, för fyfan va ja saknar er =) Visst det var lite tjafs & bråk, men man gör det inte bättre om man sitter och surar hela dagarna. =) Utan Erica & Camilla hade ja nog kanske inte klarat det med alla dessa maniac´s =)


<3 Kärlek till alla er.

Åre o8

Haha glömde de bästa citaten ever. =)

"nu var det dags"   - Ludde

"titta, ett stjärnfall" - Tobbe till mig.

"Var det nått lurt med den " - Ludde

"Fan va gott, sparris"  - Dään  


Nej fan ja har aldrig haft så jävla kul på länge alltså =) När nico tog poppers o ja, fyfan ja har inte skrattat så mycket på så jävla länge. Inte haft hem längtan alls heller =)
Det enda negativa som hände, Daniel fick hjärnskakning, Johan skadade benet & Ja g fick Halsfluss, annars har det gått hur bra som helst . Vill fan bara tillbaka   <3

Åre o8

Fan vilken ångest man har alltså, ja vill fan inte vara tillbaka, känns så jävla ruttet =/ Hade så jävla mysigt & roligt i Åre, inte för att ja kunde åka skidor så jävla mycket, men det var ju andra som inte heller åkte så vi hade ju över ball =) Igår var det riktigt jävla deppigt, alla var helt jävla nere, det var nog inte många som ville hem . Iallafall inte jag.
Så mycket som jag skrattat där uppe har ja fan inte skrattat på år, alltså ja har haft så jävla skoj. Kommer knappt ihåg allt som ja skrattat åt, men alltså Tobbe & Nicolas skratt slår allt, Dennis skratt slår också allt. När Macke dansar vill man bara dö så ont i magen man får av att vika sig av skratt. Daniel (Dään) har varit så jävla underbar, alla har varit så jävla underbara. Trodde aldrig ja skulle ha så jävla kul =) Och fan va vi har festat, trodde iof ja skulle vara full 24/7 men haha, det var ju nästan så =) Vill fan skriva allt som hänt, men ja kommer inte få med allt ändå..

Kvällen då vi åkte, var det riktigt drygt att bara sitta hemma och vänta på att man skulle komma till Centralen och träffa alla och hoppa på tåget och bara sticka.. Men sen när vi satt på tåget var det lite lagom drygt för det var så sent, så man kunde ju inte festa värsta, men haha vissa var väldigt fulla ändå, så det var skitskoj. Sen var vi i Stockholm ungefär vid 7 och nästa  tåg skulle gå klockan 8 eller när det nu var. Så vi gick runt lite i sthlm, men det var inte mycket som var öppet, men vi gick runt iallafall . Sen skulle vi byta tåg, och det var tur att det var starka killar med, för min väska vägde nog 1 ton ;P Men tobbe och Axel hjälpte mig =) Sen satte vi oss på tåget, och det var fan ta mig lagom kul, fyfan va drygt det var, men jag sov nästan hela vägen tills ja fick höra H*t**R i örat ;) haha =) Sen när vi var i Östersund så fick man upp hoppet, då var det bara ca en timme kvar! Sen var vi framme och alla var sjukt ivriga sen tog vi taxi och sen så drog vi bort till huset, och alla sprang in för  att hitta ett bra rum, men det blev skitbra. Danziie Bejbi, Blomman, Erika, Cammziie & Jag =) Det var skitmysigt! sen så skulle vi ut och fixa liftkort och dem andra skulle hyra skidor. Sen åkte vi ut i backen direkt, men Moffe & Nico skulle åka snowboard för första gången och jag ville ta det lugnt första dagen så ja åkte med dem, och fyfan redan då var det träningsvärk i magen, jag skrattade så ja höll på att dö. Vi hann åka ett åk ;P haha, men det var skitskoj ändå. =)
Sen stack vi hem och sen så på kvällen stack vissa ut till Dippan och där var också skitskoj, jag blev lite för full dock, och slog sönder ett glas och dummade mig. =/ men ja det gick över.

Sjukt synd att man inte kommer ihåg exakt allt bara, men jag har iaf haft sjukt skoj, den bästa resan & roligaste jag har varit på iallafall. Vill fan o mig inte vara hemma. =)


Resan hade aldrig varit så underbar utan dig, Daniel <3 tack!

Åre

Ikväll åker vi till Åre, vi är 14 st som ska åka, och det kommer bli överball, hoppas ja iallafall =) Hehe, tåget går 23.05 eller något sånt från stationen =) Sjukt sent, så det är över drygt att sitta o vänta, =) ´Har iaf packat allting nu så ja, problemet är bara att ja inte orkar bära allt det kommer bli över tungt ;) jag har skidor, pjäxor, handväska & stor väska, och den stora väskan väger nog ungefär 100 kg om inte 200 kg ;) haha, ja men det ska bli skoj... Kommer sakna min älskling & alla vännerna otroligt mycket, men det är bara en vecka ja ska bara iväg så det är ju lugnt ;)


Miss you allready <3

Kärlek

Kärleken, den är väldigt stor i mitt hjärta, jag har många människor i mitt liv som jag älskar så mycket att jag hade kunnat göra i princip vad som helst för dem. Jag har många vänner som gjort det för mig, men som dem egentligen inte skulle behövt göra, för det hade kunnat skada dem, men dem har gjort det ändå. Igår höll jag på att förlora en vän som jag älskar riktigt mycket, och inte för än jag förstod att jag kunde förlora henne så blev jag jätte ledsen och förstod hur mycket hon betyder för mig! Jag har haft sjukt roligt med henne, och skulle ställa upp med vad som helst för henne. När jag skulle be om ursäkt så var det så jobbigt att ingen av oss kunde kolla varandra i ögonen, och båda två kände av det. det kändes helt ärligt talat hemskt, jag trodde inte det skulle göra så ont att nästan förlora en vän som man verkligen inte ens märkt att att hon betyder så mycket, men fyfan va jag älskar den tjejen. Hon gör så jag får magknip nästan varje dag så mycket jag skrattar. Jag vill verkligen inte att detta ska hända igen, och det var mitt fel den här gången och jag ska verkligen inte göra om samma misstag igen, för jag kommer inte orka med att inte kunna se min bästa vän i ögonen, det gjorde ont.
Det är inte heller långt kvar till studenten, och det känns faktiskt lite ledsamt, för man kanske inte alls kommer att kunna träffas lika mycket som man gjort dem här 3 åren, jag vet att jag sa i 9an att jag inte ens skulle tappa en tår på avslutningen, men många blev det, det var många tårar som föll, och under dem här 3 åren har jag fått så mycket nya vänner, att jag nog kommer gråta hela mitt badkar fullt. Men samtidigts ka det bli så skönt att slippa  sitta i dem där svettiga skolstolarna varje dag och försöka fast man inte vill. Men nu den här terminen kommer allt vara chill, ingen skitpraktik, massa lovdagar & helg dagar 2 st lov & ett jävligt najs schema, & goda vänner, det kan ju faktiskt inte bli bättre! (eller jo kanske)

Och han som gör mig lycklig varje gång jag ser honom, honom ska vi inte tala om. Bara hans leende gör så jag blir kär varje gång han ler mot mig, och det är nog bara 2a gången det verkligen pirrar i min mage varje gång jag ska träffa honom, och det måste ju betyda att jag är kär! /(eller?) Jag vet hur det var för någon sommar sedan när jag träffade honom, och föstod verkligen inte vad en kille som honom ville vara med mig, men det varade iof inte så länge, men ändå! Och nu är jag med honom och är så kär så jag vet inte vart jag ska ta vägen .


DETTA måste ju vara kärlek? image18


RSS 2.0