Cold

Det har börjat bli riktigt jävla kallt ute, man dör ju typ =/ menmen helgen var iallafall rätt lyckad, så nu är det bara att kasta sig mot jobbet igen! Jobbar kväll tis,ons sen hårförlägning på torsdag ska bli sjukt jävla nice. :)Pokerface

Fredag

Jag hatar att få upp mina förhoppningar för mycket, det är riktigt drygt, man hoppas verkligen att det ska hända, men det händer bara 1-2 gånger sen slutar det bara där, det tar bara stopp. När man väl har börjat hoppas och det går bra slutar det alltid när man tror att det verkligen ska hända, det suger k*k!
Det blir ett kort negativt inlägg idag!Alphabeat - Facination


YouTube

Alltså den sjuka sidan är egentligen en fylle sida, alltid när man sitter med några vänner hemma och ska lyssna på musik eller något innan man ska sticka ut så går man alltid in på you tube och kollar sina klassiker, tabbar, musikvideor m.m det är rätt roligt faktiskt, även om man sett det tusen ggr innan så är det fortfarande lika roligt och coolt fortfarande även om människan i filmen gör bort sig totalt och man tycker nästan lite synd om personen.
Det är faktiskt en rolig hemsida och vissa har blivit kända för det, så jag tycker det är rätt bra underhållning om man inte har annat att göra  =)

Idag ska jag jobba, och jag är inte alls särkillt pigg på det, var ute igår och är rätt trött idag även om vi var hemma redan klockan elva. Det var en rolig kväll med Malin och Petra och vi skrattade en del på andras bekostnad, men det måste man väl få göra ibland, eller?T.I feat Rihanna - Live your life

lev som om varje dag vore den sista!

Gaah, jag blir helt galen på folk som säger att man får cancer och blablabla när man röker, ja, det finns mer än 10 000 människor i Sverige som fått cancer som inte röker som har gått bort, orka tänka så jag blir bara så sjukt trött på alla jävla resonemang, det räcker nu!

3 nära personer har gått bort, ingen av dem rökte !

Hallelujah

Det går fortfarande skit bra på jobbet, och det är fortfarande kul att jobba där :) Det är lite jobbigt att jobba nätter bara, det är bara de . :) Får snart lön det känns riktigt bra, och jag hoppas den är bra också, haha annars får jag spel ;P

Men det blir säkert bra :) hoppas jag iallafall.
Jeff Buckley - Hallelujah

scream

" Bad guys lies to get you in bed, good guys lies to get your heart"


Den här dagen har börjat med en tankespidd morgon, jag vet inte riktigt vad jag tänkt på, det har varit som om ens hela liv bara har gått förbi i huvudet, små snuttar som man inte ens hinner tänka på vad de betyder för något. Det kanske har hänt i ens liv, eller så kommer det hända, det är rätt läskigt. Det är nog första gången jag har tänkt på att livet är inget spel, vissa säger spelar du inte livet rätt kommer du aldrig att vinna, men även om det är ett spel är det ingen som kommer att vinna. Det finns ingen första, andra eller tredje plats. Tänk om det ändå kunde vara någon som kunde svara på livet mening? tänk om det kunde vara någon...
Kärlek är egentligen skit, det är egentligen bara bullshit, man sätter fast sig så hårt i det att man blir bara lättare sårad och ledsen och tycker livet är skit, varför ska då kärlek finnas? varför kunde inte alla bara vänner istället....no bullshit.
När man tittar på filmer om kärlek eller ja vad som helst, så ibland tänker man att ja det måste ju hänt någon, annars hade man väl inte kommit på idén att skriva ett manus om en sådan film. Det finns lyckliga slut, men även om det finns lyckliga slut fortsätter livet efter det och kan gå åt helvete på två minuter, hur långt är då det lyckliga slutet?

tankar borde inte få finnas,


Chris Cornell - Scream  (why do you keep screaming at the top of your head)

singing sweet home alabama all summer long

Nu är sommaren visserligen slut, och det har inte varit någon vidare sommar heller, iallafall inte där jag varit, och när det väl varit det så har jag jobbat och inte kunnat njuta av de få dagar som det varit. Men nästa år kommer en ny sommar, men om ca 10 år kommer det sluta med att vi bara har höst/vinter, ruggigt, regnigt blaskigt, och vem i helskotta vill ha det så,? inte jag iallafall.

Nu har jag snart jobbat i en månad och det känns sjukt bra att få ihop lite egna cash :) wiie.
Människorna är jätte snälla och de finns vissa som är lite mindre snälla, men ja, man kan ju inte förstå sig på alla, speciellt inte när dem talar danska 100km/h....
Men när löningen kommer så lönar dig sig säkert :) det brukar det göra för dem flesta, hoppas bara att jag är en av dem :)


ciao.

Free

Nu är jag ledig från jobbet i en hel vecka, känns ganska konstigt, men jag hoppas jag får ihop timmarna iallafall, men det får jag nog iallafall, eller ja jag hoppas det. Men jag vet dessvärre inte vad jag ska göra nu i veckan , för när jag är ledig är ingen annan ledig, det känns som det bara är jag och när andra är lediga då jobbar jag såklart, men sånt får man leva med.

Denna veckan ska jag iallafall titta på en ny jacka och nya jeans för alla mina jeans just nu har gått sönder i baken, det är sjukt irriterande och nu när det är kallt kan man inte riktigt gå så.


Nu musik denna veckan iallafall  ;


Gigi ´D agostino - The Riddle

RSS 2.0