Hon

 hon är hemma igen och det känns bra, har jag saknat min groda litegrann och det har kännts lite ensamt, men ibland behöver man sakna varandra lite för att veta att man bryr sig om varandra och det känns bra!
Men ikväll så ska jag självklart jobba close, så vi hann inte träffas så jätte länge men det blir nog bra ändå!
Hoppas bara det är någon rolig som jobbar ikväll, annnars tar jag livet av mig!!


ciao!


Halo

Blää, just nu är jag så trött på Malmö/Sverige, jag vill bara bort härifrån, det är så himla tråkigt, finns ingenting att göra, alla är urtråkiga, jag är pank och jag kan inte hitta på något kul även om jag skulle haft pengar för det finns inte ett piss att göra! Jag får inga bra tider på jobbet, och när jag väl får bra tider, får jag jobba med dem drygaste människorna i hela världen ! Den enda jag älskar att vara med är honom och honom kan jag inte vara med.....


Beyoncé - Halo

Hero!

Du är min hjälte, du räddar mig när jag är ledsen, du räddar mig när jag behöver hjälp, du finns alltid där, du är en riktig hjälte! Skänker en tanke till dig idag, för inte bara med mig är du en hjälte, utan även i ditt jobb också, och jag förstår inte hur du orkar! Att plocka upp delar av en ung killes resterande delar av hans kropp kan fan inte vara lätt, du är min hjälte och kommer alltid att vara det !


<3

Egoist

Jag hatar när folk är egoistiska, fast jag vet att alla är det någon gång varje dag, men ändå, det stör mig något fruktansvärt, och inte bara de här att tänka på sig själv, utan också haha, jag stör mig faktiskt också på människor som har allt för bra självförtroende och har alldeles för mycket hopp om sig själva, i själva verket är det väldigt komiskt!
Det konstiga är också, att halva minumgängeskrets är så, det är de som är de sjuka, jag gillar inte människor som är för självupptagna med sitt utseende men ändå umgås jag mest med dem där människorna, komiskt det också!
Var bara tvungen att skriva av mig, för ibland blir jag så irriterad!

Och dessutom är jag sjuk, älskar livet just nu....

RSS 2.0