Im a free bitch baby!

Walk walk, passion baby
Work it, I'm a free bitch baby




Denna veckan har ändå varit chill, med lite irritationsobjekt här och där, men det har ju fixat sig som vanligt, för engångsskull har jag verkligen förstått varför man inte ska hänga upp sig på saker, t.e.x varför lägga enrgi på "things" som inte kan lägga sin tid tillbaka, det är ja så sjukt trött på! Jag är nog bara allmänt trött på folk tror jag, eller så är jag bara allmänt trött på både malmö och folk, kan vara så också!

I fredags var det dax för Brandi & Calles avskedsfest plus att Brandi fyller 20 år imorgon, vi började med att äta på Mai Thai, det var sjukt gott, men sjukt mycket mat, och billigt blev det också, fast mitt var lite för spicy för mig så jag höll på att kvävas, men ja annars var det gott =)

Kanske ska börja fokusera mer på jobb nu istället för att tänka på allt annat, men jag förstår inte varför jag ger mig in i saker, som inte ger mig ett skit tillbaka!

w/e , jobb imorgon och på tis!

 

see ya somewhere!


I give up! I think?

Igårkväll var jag med Cornelia, vi skulle "fira" att hon hoppat av skolan! Det var myspys, andré och jonny kom också förbi en stund, det var en nice kväll, sen drog vi till båten inte så mycket folk, men det var roligt ändå!
Sen kom vi hem och Bubbi hade både bajsat och kissat på golvet, så hela min lägenhet luktade bajs, fick vädra i en timme, och det blev svinkallt, hundfan!
Idag har jag varit sjukt seg hela jävla dagen, sen var det utbildning med vemma, sjukt kul faktiskt, och jag fick reda på lite mer :) lärorik dag!

sen har vi allt det andra, men det tar vi inte här, har ju the black book!


seeya!


kaos,close!

Igår hade man close, tog tåget med piere, när vi kommer till jobb och jag bytt om kommer sören och säger att jag börjar kl 21, men tommy ringde ju för fan och sa att jag jobbar kl 16 ;) haha, han är så sjukt confused den lille mannen så det är annslöst, haha tommy!
Sen efter det blev det ännu mer kaos, en sur jävla blatte blev sur över något så han fick inte beställa, då spottar han sören i ansiket, sen står han kvar där inne, o sen så kommer han fram igen o vill beställa, men då säger sören att han inte kan det, och då försöker den dumme fan gå in på kontoret och då stänger sören dörren o sen så snor han en muffins och springer när han ser att sören ringer polisen ;) sen kommer polisen (två ursexiga hunkar) förstod dock inte ett ord av vad dem sa!

Sen var kaosen över, och vi hann 1 tåget :) <3


Its dangerous to work at Mc D.

close!

Nu har jag precis kommit hem från jobb, och det var faktiskt riktigt roligt idag, fast jag fick börja 17, istället för 21 :) Vi hade städdag, för imorgon kommer det kontrollanter, för jag först kom så trodde jag att jag skulle dö när jag fick veta att vi skulle städa, men det var sjukt skönt, stod i kassan max 10 min, sen sprang vi alla runt med våra trasor & moppar! Räckte iallafall inte finger till någon idag, haha , förutom Lars & Kasper, för dem dummade sig och sa massa saker som jag inte förstod ett ord av !
 Det blev iallafall inget 1 tåg idag, utan 2 tåget, men hade ju Damian så det var inte så farligt :)

Imorgon är det close igen med lilla sören ;)


ciao


fuck you!

Inatt jobbade man det var rätt lugnt faktiskt, dock bara till 03.30 sen satte det fart på hungriga, odrägliga & fulla danskar! Alla gäster man hade igår, var riktigt pain in the ass, skit irriterande, så den sista kunden räckte jag faktiskt fuck you till, hoppas inte tobias ser det på kameran bara :/ Men dem förtjänade det allihopa, och jag vet inte hur många jag nekade mat för dem var så sjukt otrevliga och sjukt jobbiga!
Men annars var det trevliga folk som jobbade igår ;)


Imorgon är det jobb igen, och på tisdag, ändrade lite med tommy så det blev 17-01 imorgon istället för 21-01 & på tisdag 16-01 ist för 21-01, så det blir lite extra timmar där, sjukt nice. :)
Men det kommer väl vara en del att göra så, vi får se hur det går!


ciao!

my feet hurts!

Ojoj, haha gud va slut jag är, helt slutkörd, har varit i stan hela dagen med Catherine & Erik, har inte haft så sjukt kul på hur länge som helst!
Catherine ringde och väckte mig imorse halv 11, jag var rätt död, eller så var det halv 12, kommer inte ihåg, men det var tidigt i vilket fall som helst, för jag jobbade igår och somnade inte för än halv 5 ungefär!
Sen GICK vi upp till stan, det var faktiskt sol idag, så det var t.o.m lite varmt under kläderna när vi kommit fram, sen kom Erik ner, o sen gick vi till firdays och åt för en hel armé!
Efter det blev det bowling (som erik inte ville fick vi reda på) men vi gjorde det ändå, och efter det förstod vi varför han inte tycker om att bowla (han förlorade båda gångerna) sen efter det blev det laserdome, och jag har aldrig skrattat så mycket på år, dessutom var det ca 10 år sedan jag var där sist!

Väldigt lyckad dag iallafall <3

rest in peace!

Ja, sa vi hejdå till rickipicki! I johannes kyrkan, det var ingen liten kyrka, och senast jag var där så döptes jag, så det var rätt så sjukt , 19 år senare, i alldeles fel omständigheter!3 dödsfall inom barndomsvännerna på ett år, rätt saftigt så nu hoppas jag att "gud är färdig med att ta dem bästa" som prästen ungefär sa, usch tycker inte om det där bibelsnacket :/ men det var iallafall en fin begravning, lite lång kanske, men det var fint! Jätte god mat efteråt också, och sen blev det vidre till HAI på davidshall, pappa bjöd och jag, eva, eva & catherine fick beställa vad vi ville, sjukt mysigt att få prata ut! Sen var ju jag självklart tvungen att åka till jobb, mindre skoj! Det började med att atif frågade varför jag hade klänning på mig, och sen bröt jag ihop, och fick stämpla in en halvtimme för sent :/ men Tom var snäll o lät mig stämpla senare! Tiden gick sjukt fort idag & jag och piere fick springa till tåget, och nu är man hemma, och jag ska ta av mig den här jävla klänningen , som jag har haft på mig sen halv elva imorse! (hatar att ha klänning)

Imorgon blir det heldag på stan med Erik & Catherine.


ciao!

hatkärlek

02.48, Ibland hatar jag dig så mycket att jag älskar dig!
DU är orättvis!
DU lyssnar inte.
DU tror att bara för att du har det så bra ska alla andra ha det!
STICK! du hjälper inte mig överhuvudtaget, så varför känner jag då att om jag skulle flytta att jag inte kan det, för jag kan inte vara så långt ifrån dig!


Jag hatälskar dig PAPPA, ibland är du en jävla idot!


you suck!

"I said I’m not coming back, it’s it
You fooled me once but you can’t have that ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn’t know what to do, She’s over you

Cause you had a good girl, good girl, girl
That’s a keeper, keeper
You had a good girl, good girl but
Didn’t know how to treat her, treat her"












03.06, och jag kan inte sova, inte för att jag ens har försökt, men jag var skitrött precis, men är det inte nu längre, vad hände!? Tänker alldeles för mycket innan jag ska sova, det är sjukt drygt, ska börja få allt tänkande gjort på dagarna istället.. Sitter och funderar varje dag om jag ska börja plugga eller inte, jag vet ju inte vad isåfall, och varje gång jag frågar folk som pluggar så vet jag inte ens vad det betyder, det är ju helt sjukt, genus, internationella relationer, alltså va fan är det för jävla piss?
När man hör det blir man inte alls lika sugen överhuvudtaget, det låter ju helt sinnessjukt, nej det får nog bli jobb för mig ett tag till tills jag vet vad jag ska hitta på! Just nu är FRUSTRATION det största ordet som ekar runt i mitt huvud !




btw, you suck!



sunday bloody sunday!

Nej inte riktigt blodig nä, men det pssade bra! Nu är denna helgen över, sjukt skönt, men det har varit kul att jobba denna helgen :) haha, det blev lite matkrig plus att man fick skrika lite på folk, haha vissa chockade, vissa skrek tillbaka, så det blev screamparty där ett tag , men ja det gick över efter ett tag! Men helgen har varit riktigt lugn annars!

see u here, there & everywhere!

14 November

Igår var det fan ta mig fredag den 13e, haha och det kom jag och henke på i taxin hem från jobb! Det var en riktigt lugn natt inatt, och det gick riktigt smidigt, lite matkrig & lite bråk när jag blev irriterad på en gäst! Men vissa vuxna i DK är så sjukt omogna, kanske finns i SVE också, men jag har dock aldrig sett 30åringar vara så fulla att dem inte ens kan stå på benen som fjortisar, så det var iallafall nytt för mig att se det, inte igår då alltså, utan när jag började på Mc D!

Gick upp 11.30 idag, riktigt stolt, iof var jag rätt tvungen att göra det, för jag skulle på en grej, och det var sjukt jävla roligt, och jag är förvånad över mig själv faktiskt, trodde inte det skulle bli så kul som det verkligen var + att jag satt stilla i flera timmar utan att få spring i benen =O

<3 Im proud!

Fredag!

Idag är det fredag, och denna helgen innebär det jobb för mig, men jag har chilla tider denna helgen, så det känns sjukt bra! 22-05 idag, och 23-05 imorgon, så det känns riktigt skönt att inte ha close och sluta 08, för det hade vi inte orkat!
Henke kom och väckte mig kl.11 imorse, för att lämna mitt tågkort, sen blev det 3 avsnitt mysteriet på greveholm, haha världens bästa julkalender! Hade dem senaste julkalendrarna inte sugit, hade jag lätt kunnat gå upp kl.7 på morgonen och kollat på dem, fast nu för tiden får man ingen varm choklad och lussebulle till som när man var liten, så varför gå upp klockan 7? Nej, det finns ingen mening med det alls.
Så snart ska jag gå och handla mat, om jag orkar gå i det här jävla skitvädret, men ja vi får se hur det blir!
Nått ska jag nog komma på! Lite tråkigt att man ska ta tåget redan klockan 21.00 idag, men ja det får gå, jag får ju sluta 5, och är det inget att göra så får man kanske gå tidigare, så det blir skojskoj! hoppas det regnar hela natten för då får vi nog inte ett skit att göra :) det blir najsnajs!

btw, du är söt!& jag med ;)

scared

Jag vet egentligen inte vad som har hänt dem senaste två veckorna, jag har blivit en helt annan människa känns det om, och jag känner att det är både positivt & negativt, egentligen kan jag väl säga att jag inte riktigt vet vad jag håller på med. Jag brukar gå upp tidigast 2 på eftermiddagarna , och denna veckan har jag gått upp absolut senast 1? Jag är själv chockad! Visst jag har skaffat hund, men jag har fan varit ute och gått utan honom också, bara lyssnat på mp3n, och tanken med det har väl egentligen vartit att jag ska tänka lite, men det känns inte som om jag har fått det gjort heller.
Vill egentligen inte att allt ska vara så här frustrerande vid denna tiden vid året, allt är lagom frustrerande ändå vid jul, speciellt nyår.
Det känns som att det blir ny visa varje dag, men ändå inte, det känns inte som om jag gör någonting annorlunda överhuvudtaget, jag vill göra något annorlunda, jag vill inte jobba på mc donalds med, fast jag har så sjukt jävla roligt där så vill jag inte vara kvar, spec inte nu när det är vinter, finns ju inte ett skit att göra, det enda man gör är att kasta pommes och pickles på varande, iof är det rätt kul, men seriöst ? jag är sjukt trött på det, men vad fan ska man göra istället!
Dessutom känns det så sjukt tråkigt, jag ska iof vara sjukt glad att jag har jobb, kompisarna har också jobb, men det är alltid så när jag är ledig jobbar dem eller pluggar eller vad som helst, o när dem är lediga så jobbar jag (jag pluggar ju absolut inte) :)

Idag t.e.x bestämde jag mig för att bada (inte i havet) utan i badkaret som jag inte har badat i, och jag har bott i min lägenhet i 2 år, men det bestämde jag mig för iallafall så jag satte mig där o tänkte att jag kan ju inte bara sitta för då får jag spel (dem som känner mig förstår vad jag menar) för jag kan inte sitta ner och inte göra någonting, för då blir jag galen sen. Men jag satt där och bestämde mig för att börja läsa Linda Rosings - den nakna sanningen, och den var sjukt bra, och jag läste halva boken när jag satt och badade. När jag väl bestämde mig för att gå ur badkaret hörde jag massa bubblande och märkte att hela golvet var fullt med vatten, för jag tappade ur vattnet alldeles för fort, haha det var sjukt kul faktiskt, så jag skrattade lite för mig själv och tänkte att ibland är det tur att man bor själv, leffe skulle blivit galen på mig om han sett det ;P
Sen satte jag mig lite vid datorn , och fortsatte läsa emellan åt, och nu nån timme senare har jag läst ut bokjäveln och har ingen aning om vad jag ska göra =/ har sjukt tråkigt, och ingen rolig är inne på msn och jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Så jag var tvungen att skriva av mig lite =/

 på denna bilden är jag 15 (tänk på det) 5 år senare,  :) har inte förändrats !


svininfluensan!

Idag tog jag sprutan, och det kändes ingenting, och det är skönt att ha tagit den :) men jag mår lite små kasst nu bara, sjukt trött o lite småyr! men det blir nog bra! <3


jag blir så trött.

varför kan du inte bara säga till mig vad du känner?
du är en vuxen man, mer än vuxen, bara säg det, jag håller på att bryta ihop här, bara säg, säg va du tänker, säg vad du inte tänker, säg vad du vill säga, bara säg, du kommer må tusen gånger bättre, jag lovar dig pappa!

RSS 2.0